2011. aastal Tallinnas alguse saanud Wyrm Sub Terra on Eesti thrash-metal bänd, vana kooli kogemuse ja kompromissitu suhtumisega meeste karm heliline eneseväljendus, millel õnnestub 1980. aastate äärmus-metali vaimule truuks jäädes ometi kõlada värskelt ja ainulaadselt.

Wyrm Sub Terra on nagu salapärane madujas loodusjõud, mis pärast pikka und oma ürgset pead kergitab, nii et mandrid vanguvad. Bändi lugude tonaalsus vaheldub sügavatest metal-maalingutest kiirete kitarririffidega kaetud maastikeni.

Bändi debüütalbum Wyrm ilmus 2013. aastal. Albumi on miksinud, produtseerinud ja masterdanud Lauri Kuriks. Kõikide lugude lõppversioonide taga on kogu bänd.

 

Bändi liikmed:

Lauri Kuriks – laul, kitarr

Märt Roogna – kitarr, taustalaul

Ott Oras – bass,  taustalaul

Markko Roosileht – trummid, taustalaul

Endised bändiliikmed:

Toomas Pihel – bass (kuni 2017)